KEDATANGAN ANDA KE BLOG NURIN AMAT DIALU-ALUKAN

JOM BERBELANJA DI KEDAI ONLINE NURIN...KEPUASAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI!!!


PROMOSI UNTUK PAKEJ PLATINUM NATURAL HERBS

PROMOSI UNTUK PAKEJ PLATINUM NATURAL HERBS
PROMOSI BERMULA PADA 1HB JAN 2015 - 31HB DIS 2015

PRODUK ETERNAL BEAUTY ELKEN

ETERNAL BEAUTYMenyepadukan Sains dan Alam Semula Jadi

Dengan 4 teknologi dalam 1 peranti, Eternal Beauty ialah pengurut kecantikan dan kesihatan yang terulung dan memenangi anugerah di Asia Tenggara yang mengharmonikan alam semula jadi dengan sains, dengan menggunakan material bio kemunculan-semula jadi. 4 teknologi unggul ini boleh digunakan untuk meningkatkan kesan produk penjagaan kulit yang baik, mengangkat payudara, menguraikan selulit, meningkatkan peredaran darah dan melegakan kesakitan otot serta tekanan. Dengan Eternal Beauty, anda boleh menghilangkan masalah anda dalam 10 minit sahaja dalam sehari menggunakan teknologi ini:

Sinar Inframerah Jauh (FIR) – Gelombang elektromagnetik yang menembus ke dalam tisu di bawah kulit untuk meningkatkan keanjalan kulit, meringankan kesakitan, menggalakkan generasi semula sel dan membantu mengawal pembentukan akne.

Anion – Juga dikenali sebagai vitamin udara, anion meneutralkan antioksidan terlepas untuk membantut tanda penuaan, menghidratkan kulit, mencerahkan wajah pudar dan tanda pigmentasi.

Germanium – Mudah menembus ke dalam sel kulit untuk meneutralkan ketidakseimbangan ion pada kulit untuk mencegah penuaan pra-matang di samping memberikan tenaga kepada kulit

Ultrabunyi/Getaran Sonik – Membekalkan getaran dan membentuk aksi untuk membersih secara mendalam dan mengelupas, mengurangkan kedutan dan kekenduran, menguraikan selulit dan memeperbaiki tona otot.

Didapati dengan ultrabunyi atau getaran sonik.

Produk ini dijual di Malaysia sahaja. Untuk versi negara anda, sila hubungi wakil jualan anda.


HARGA 1 UNIT  RM2,218.00

PRODUK ELKEN

UNTUK PRODUK ELKEN SILA CLICK " catatan lama " DISEBELAH "laman utama" di atas."

TERMA DAN SYARAT

Pembayaran boleh dibuat melalui online untuk Semenanjung, Sabah & Sarawak, Semua urusniaga di dalam RINGGIT MALAYSIA Pembayaran boleh di buat ke:-

- CIMB AKAUN NO : 1305-0014424-52-2
- MAYBANK AKAUN NO : 163028875001
- BSN AKAUN NO : 11111-29-00035593-1TERMA & SYARAT:

1. Semua Harga yang di paparkan tidak termasuk kos penghantaran/Kurier. Kos penghantaran adalah bergantung pada berat barangan. Setelah order di buat dan pembayaran di terima ,barangan tersebut akan dikurier secepat mungkin. jika bayaran diterima sebelum jam 3.00 ptg. kami akan kurier barang tersebut pada hari yg sama dan jika pembayaran dibuat selepas jam 4.00 ptg, maka barangan tersebut akan dikurier pada hari keesokannya .

2. Proses penghantaran akan di lakukan secepat mungkin setelah anda menunjukkan bukti pembayaran yang telah di buat utk barangan yang di pesan.

3. Proses penghantaran mengambil masa 1 hinga 2 hari (waktu berkerja). Jika barangan yg di pesan tiada dalam stok pihak kami akan memaklumkn kepada pelanggan terlebih dahulu. dan penghantaran mungkin akan mengambil masa sedikit bagi mendapatkan stok yg baru.

4. Sebarang pertanyaan berhubung dengan urusniaga , sila hubungi saya dinombor 013-9543129 /017-9207335 (whatsapp) atau melalui email nurinkoleksi@yahoo.com.

MADU SUNNAH NATURALHERBS

MADU SUNNAH NATURALHERBS
RM100.00 (20 SACHET / 1 KOTAK)

KHASIAT MADU SUNNAH


Sumber tenaga segera, mengubati luka, meningkatkan antibodi, sumber vitamin dan mineral, meningkatkan stamina badan, menguatkan memori, mengubati ganguan usus dan sembelit, anti alergi dan bakteria.

Cara pengambilan : 1 sachet di campur dengan air suam atau di telan terus dari sachet . ambil ketika perut kosong (sebelum makan pagi)


MADU ROYAL NATURAL HERBS

MADU ROYAL NATURAL HERBS
RM100.00 (20 SACHET / 1 KOTAK)

KHASIAT MADU ROYAL


Memperbaiki dan menguatkan sistem kekebalan tubuh dari serangan virus, kuman dan bakteria. Memulihkan tenaga segera dan meningkatkan fungsi otak. Mencantik, menghalus, melembap dan mengawal keanjalan kulit. Kaya dengan vitamin dan mineral membantu melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan dan membantu membaik pulih sel yang rosak akibat radikal bebas. Mengnormalkan kembali sistem saraf badan dan lain-lain lagi.

Cara pengambilan : 1 sachet di campur dengan air suam atau di telan terus dari sachet . ambil ketika perut kosong (sebelum makan pagi)


KOLEGEN NATURAL HERBS

KOLEGEN NATURAL HERBS
RM100.00 (20 SACHET / 1 KOTAK)

KHASIAT KOLEGEN NATURAL HERBS


Melaraskan berat badan, menstabilkan hormon, membantu mencegah kanser, memelihara kelenjar tiroid, mengurangkan selulit, memberi tenaga, memberikan rasa kenyang, menguatkan sistem abdomen, anti penuaan, melancarkan peredaran darah dan mengurangkan sakit sendi.

Cara pengambilan : 1 sachet di campur dengan 150 – 250ml dan goncang sehingga larut . ambil sebelum makan malam .

SLIMMING NATURAL HERBS

SLIMMING NATURAL HERBS
RM100.00 (20 SACHET / 1 KOTAK)

KHASIAT NATURAL SLIMMING PLUS


Mengurangkan selera makan, berkesan dalam mengurangkan pengambilan kalori, Membuang lemak, mencuci usus dan meningkatkan metabolism

Cara pengambilan : 1 sachet di campur dengan 150 – 250ml dan goncang sehingga larut . ambil 30 minit sebelum makan malam


STEVIA NATURAL HERBS

STEVIA NATURAL HERBS
RM100.00 (3 BOTOL/ 1 KOTAK)

KHASIAT STEVIA NATURAL HERBS


Pemanis semulajadi, menurunkan gula dalam darah, melawaskan kencing, menurunkan tekanan darah, membunuh bakteria, membantu menurunkan berat badan.

Cara pengambilan : titik sweetener ke dalam segelas air kosong mengikut keperluan. tiada had penggunaan. Sesuai digunakan dalam minuman dan masakan.